Zacht gekookt ei met kaviaar

Zacht gekookt ei met kaviaar

Zacht gekookt ei met kaviaar

Dit gerecht is verrukkelijk en heel simpel, maar wel een beetje kostbaar. Als je een keer iets heel speciaals te vieren hebt is dit een echte knaller.

Je hoeft alleen maar een blikje kaviaar te kopen en lekker verse eitjes in huis te halen.

Op de foto zie je een eitje met 10 gr kaviaar. Dat is ruim. Je kunt tegenwoordig gekweekte kaviaar kopen en die is redelijk betaalbaar.  De “Caviar d’Aquitaine” is een bijzonder goede kweekkaviaar en voor 10 gr. betaal je ca. 15 euro.

Kook het eitje zacht, snij de kop eraf en leg een lepel kaviaar op het eigeel. Het zachte eigeel en de kaviaar samen is een echte smaaksensatie.

Om het geheel compleet te maken schenk je er een lekker glaasje (hele koude) wodka bij.

 

 

0 reacties op “Zacht gekookt ei met kaviaarVoeg die van jou toe →

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *