Cavaillon met verse geitenkaas en rauwe ham

Cavaillon met verse geitenkaas en rauwe ham

Hier nog een heerlijk zomers voorgerecht; opgestuurd door mijn zus uit Parijs
Benodigdheden:  Een rijpe meloen (Cavaillon), flinters goede rauwe ham (Parmaham, pata negra), verse geitenkaas, basilicum, peper en olijfolie. Pas de hoeveelheden aan naar gelang het aantal personen.
Snij de meloen en de geitenkaas in blokjes, leg dit op een bord, flinters rauwe ham er over, een heel klein snufje peper, basilicum en voor het opdienen een scheut goede olijfolie erover. C’est tout!
Bon appétit!
Als je geen Cavaillon meloen kunt krijgen koop dan een Cantaloupe meloen. Die heeft ook die mooie oranje kleur.

0 reacties op “Cavaillon met verse geitenkaas en rauwe hamVoeg die van jou toe →

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *